Nieuws

KERST IN NAALDWIJK

Bedankt aan al onze klanten!
December is aangebroken en daarmee komt het einde van een moeilijk jaar in zicht. De coronacrisis heeft bijna iedereen – op welke manier dan ook – geraakt. Zo ook onze lokale winkeliers en horecaondernemers. Het bestuur van Naaldwijk Winkelrijk wil daarom de bezoekers aan ons mooie centrum bedanken voor alle steun de afgelopen maanden. Doordat jullie ons zijn blijven bezoeken met inachtneming van de RIVM-regels, kunnen wij jullie een veilig winkelklimaat met een breed en uitgebreid aanbod blijven bieden.

Kerstinkopen in Naaldwijk; veilig én sfeervol
Met goede hoop en veel vertrouwen gaan wij dan ook de kerstperiode tegemoet. Om alle bezoekers de gelegenheid te bieden om veilig en op het gemak alle kerstinkopen te doen, organiseren wij op 13 en 20 december een extra koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur. Op woensdag 23 december blijft ons centrum langer open tijdens de extra koopavond tot 20:00 uur.

Uiteraard zijn onze winkelstraten prachtig versierd. Fonkelende lichtjes en sfeervolle kerstbomen – groot en klein – zorgen voor een warme en gezellige sfeer tijdens het winkelen. Op het Wilhelminaplein en Havenplein verkopen diverse horecaondernemers kerstbomen in alle maten en daarnaast uiteenlopende kerstartikelen. Bezoek onze horecaondernemers gerust; ondanks dat zij geen gasten meer mogen ontvangen voor een hapje en drankje, hebben zij leuke alternatieven bedacht om u welkom te blijven heten, zoals de verkoop van kerstcadeaus, groente, fruit en zelfs planten!

We kunnen dit jaar helaas geen evenementen organiseren, maar dankzij de kerstversieringen én een swingend muziekje van onze kerstband – op 1,5 meter afstand – brengen we de kerstsfeer tot in de kleinste hoekjes van ons centrum.

Fijne feestdagen
Alle ondernemers in Naaldwijk Winkelrijk wensen u liefdevolle feestdagen en een gelukkig 2021 toe. Wij hopen met ons omvangrijke aanbod bij te kunnen dragen aan een plezierige kerstperiode en zien u graag in de decembermaand én in het nieuwe jaar in alle gezondheid in onze winkels verschijnen. Wij zorgen voor de nodige maatregelen; als u zich als bezoeker aan de RIVM-regels houdt, zorgen we er samen voor dat we het nieuwe jaar gezond en vol goede moed in kunnen luiden!

Een nieuw jaar
Wij kijken in Naaldwijk Winkelrijk graag vooruit. We hebben dan ook mooie plannen voor het centrum. Zo gaat onder andere onze website volledig op de schop om u ook online net zo warm te kunnen verwelkomen zoals we dat in onze winkelstraten doen. Wordt vervolgd…

Tot ziens, in Naaldwijk Winkelrijk!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)