Nieuws

Circus in Naaldwijk Winkelrijk

Feest in Naaldwijk op zaterdag 26 september a.s.! Met het thema ‘circus’ is ons centrum op die dag the place to be. Op het Wilhelminaplein is er om 12:00, 13:00, 14:00 én 15:00 uur een fantastische show te bekijken. Mister Brill en Scott the Juggler laten komedie, acrobatiek en jongleren naadloos in elkaar overlopen.

Mister Brill weet als geen ander kinderen – maar stiekem ook de ouderen onder ons – op een lachwekkende manier te boeien. En wat dacht je van Scott the Juggler; heb jij hem gezien bij Holland’s Got Talent? Hij vertoont zijn jongleerkunsten, en hoe! De professionele bounce-jongleur heeft jongleren tot een ware kunst verheven. Hij laat iedereen versteld staan door zijn talent te verpakken in een spectaculaire show met een hoog entertainmentgehalte.

Een herinnering aan deze leuke dag laat je tussen de shows door schieten door een professionele fotograaf. Hij wacht op je bij het circusdecor op het Wilhelminaplein en stuurt je de foto kosteloos per e-mail toe.

Bovendien struinen er vanaf 11:00 uur twee clowns door de winkelstraten van ons centrum en zij verrassen je met een humoristische uitdeel-act. Om het feest helemaal compleet te maken, worden zij vergezeld door een driemans-band voor gezellige muzikale begeleiding. We zien je zaterdag 26 september in Naaldwijk Winkelrijk!

Kan je niet wachten? Bekijk hier alvast een sneak peak van Scott the Juggler:
https://youtu.be/PVP5PPdBm7g

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (1)