Nieuws

WINNAARS FOTOWEDSTRIJD NAALDWIJK JUNGLERIJK

Veel inzendingen fotowedstrijd Naaldwijk Junglerijk

29 en 30 augustus jl. was Naaldwijk Winkelrijk omgetoverd tot een ware jungle en dat was een groot succes! Ondanks het stormachtige weer hebben veel bezoekers – jong en oud – genoten van de bijzondere sfeer in ons altijd gezellige centrum.

We hebben dan ook héél veel inzendingen mogen ontvangen van de kinderpuzzeltocht en natuurlijk van de fotowedstrijd. De jury buigt zich dan ook met plezier over alle grappige, mooie, ludieke en originele foto’s. En er zitten hele bijzondere bij!

Wegens privacyregels hebben we bij nader inzien besloten de winnaars niet op www.naaldwijkwinkelrijk.nl bekend te maken, maar een persoonlijk bericht te sturen. Houd je e-mail dus goed in de gaten! De prijzen kunnen vanaf 15 september a.s. worden opgehaald.

Namens alle ondernemers hartelijk bedankt voor je bezoek aan Naaldwijk Junglerijk. We hebben genoten van de ouderwetse gezelligheid. En… houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten, want eind september hebben we weer een leuk (Coronaproof!) evenement voor jullie in petto!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (3)