Nieuws

Chris Petri draagt voorzittershamer van BIZ Naaldwijk Winkelrijk over aan Rein Wiendels

Woensdag 10 oktober hebben de leden van Naaldwijk Winkelrijk tijdens de algemene leden vergadering ingestemd met de installatie van Rein Wiendels als nieuwe voorzitter van de vereniging.

Na een intensieve periode van vier jaar draagt Petri zijn activiteiten over. Toen Chris Petri in 2014 Stephan Persoon opvolgde zei hij hier het volgende over: “De gemeente wil komende twee jaar de winkeliers helpen om in de centra verbeteringen door te voeren. Daar wil ik me graag namens Naaldwijk Winkelrijk hard voor maken. Ook wordt er gewerkt aan een strategische kalender voor de komende drie jaar en daar zal ik zeker bij betrokken blijven om op onderdelen te helpen.”

Inmiddels is de realisatie van het Wilhelminaplein en Havenplein gelukt. Is er een nieuwe Westland Reünie variant ontwikkeld en is er een zeer goede samenwerking met MKB Westland.

Rein Wiendels neemt het stokje over. Rein is woonachtig in Naaldwijk en heeft geen winkel. Hij voelt zich zeer betrokken bij de retail en heeft ook veel ervaring met retail, door zijn rol bij o.a. onderzoeksbureau GFK.
Rein heeft erg veel zin in deze uitdaging en heeft al een prioriteitenlijst opgesteld. “Ik woon nu vijf jaar in Naaldwijk en met mijn retailervaring zie ik zaken die anders kunnen en met name voor Naaldwijk is het belangrijk om mee te gaan in de retail veranderingen in de omgeving. Naaldwijk moet het ideale winkelgebied blijven van het Westland en ook de leegstand tegen gaan, hierbij wil ik graag een bijdrage leveren.”

Over Rein Wiendels:
Jarenlange ervaring binnen GFK, zowel in Nederland als in het buitenland in diverse functies. Heel actief geweest in veranderprocessen, herstructurering, coaching en management.
Directe stijl van leiding geven, open, transparant, betrokken en resultaatgericht.
Maatschappelijk betrokken bij KWF als secretaris in regio Westland sinds juni 2018.

Afscheid Mireille Prins
Tijdens de vergadering werd ook afscheid genomen van algemeen bestuurslid Mireille Prins (Expert Naaldwijk). Mireille heeft de functie negen jaar uitgevoerd en heeft zich met verschillende zaken beziggehouden waaronder het organiseren van vele activiteiten.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)