Nieuws

De Tuinen krijgt Comforthuis

Op 8 september opent het Comforthuis, een pop-up store waar allerlei producten te zien zijn die het leven in huis gemakkelijker en comfortabeler maken en zelfs een wellness gevoel kunnen opwekken. Denk daarbij aan een douchecabine met lage instap, een infrarooddouche, maar ook aan domotica die op afstand verwarming kunnen aansturen en meldingen geven bij calamiteiten. Het Comforthuis wordt ingericht en geëxploiteerd door Schut Sanitair. “We laten verschillende mogelijkheden zien die het wonen comfortabeler maken. Dat kan zijn voor senioren die een douche met lage instap willen of een in hoogte verstelbare wasbak, maar het geldt ook voor jongeren die met domotica heel eenvoudig alle installaties kunnen aansturen. Er zijn fantastische oplossingen ontworpen die we in het Comforthuis zullen laten zien”, zegt eigenaar Jaap Schut. “Het huis wordt zo ‘echt’ mogelijk ingericht, zodat je goed kunt ervaren hoe het in je eigen huis zou kunnen worden toegepast.” Uiteraard is de winkel goed toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Medewerkers geven in de winkel advies over de producten en er kan direct een computeranimatie gemaakt worden om zichtbaar te maken hoe het in uw eigen huis toegepast kan worden. “Vervolgens kunnen we het hele traject uit handen nemen, van aanschaf en levering tot de installatie. Ook de nazorg is bij ons een groot goed”, besluit Schut.

Het Comforthuis is van september tot november geopend in winkelcentrum De Tuinen. Ze nodigen een ieder, die geïnteresseerd is, van harte uit hun winkel te bezoeken.

Bezoekadres:
De Tuinen 50, 2671 NX Naaldwijk
(voorheen winkel van Dixon)

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)