Nieuws

Healthy Food Movement opent gezonde pop-up store

23 mei openen de deuren van de Healthy Food Movement pop-up store in winkelcentrum de Tuinen in het voormalige Didi-pand. Een winkel waar Westlandse telers hun trots presenteren, food demo’s en workshops worden gehouden én bezoekers al hun voedingsvragen kunnen stellen.

Het HFM-store-team vertelt u graag wat de producten van de telers nu zo gezond maakt en laat u verder inspireren door specialisten met een passie voor een gezonde leefstijl. Beleef hoe deze speciale producten duurzaam geteeld worden en proef wat dat met de smaak ervan doet.

Het is bij de HFM-store mogelijk om voedingsvragen te stellen in de vraag en antwoord box, waarna een deskundige antwoord stuurt per mail. In de HFM-week, van 11 t/m 17 juni, is er elke middag van 13:00 tot 16:00 uur een voedingsdeskundige aanwezig om direct vragen te beantwoorden en kan er ter plekke een health check worden gedaan, onder het genot van een heerlijke verse kruidenthee en ook koffie.
Dagelijks zijn er momenten dat bezoekers het verschil kunnen proeven tussen smoothies en sapjes uit de slowjuicer. Er zijn fooddemo’s, die u inspireren wat voor lekkers u op tafel kunt zetten. Verder zijn er interessante workshops te volgen, zoals mindfulness, bodytec, voeding & stress en rugyoga.

Voor kinderen is er dagelijks een activiteit van 16:00 tot 17:00 uur, waaronder een eigen tuinkers telen, 3D fruit knutselen en nog veel meer leuks. Want gezonde voeding is tenslotte leuk! Ook kunnen bezoekers op de grote Wall of Health krijtmuur hun tekening of boodschap over groenten achterlaten.

Vol enthousiasme staat het HFM-store-team klaar, dus kom naar de HFM-store en laat u verrassen.

Kijk voor een steeds completer aanbod op www.hfmwestland.nl

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)