Nieuws

Nationale Zomerbloemententoonstelling zoekt enthousiaste bloemschikamateurs!

Nationale Zomerbloemententoonstelling zoekt enthousiaste bloemschikamateurs! Wie gaat de uitdaging aan?

Zoals ieder jaar is er tijdens de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk, van 8 – 11 september, weer ruimte voor de creativiteit van amateurbloemschikkers. Bent u geïnteresseerd om ook een werkstuk te maken, dan is er op zaterdag 28 mei om 10.00 uur een informatiebijeenkomst over de opdracht; locatie: Zuidkoop Natural Projects, Zijtwende 52, 2678 LJ De Lier.

De ondergrond van het werkstuk is een traditionele, houten groentekist met een grootte van 60 × 40 cm en een hoogte van 25 cm. In of op deze kist kunt u een bloemwerk maken, dat aansluit op het thema van de tentoonstelling: ‘Hollands Glorie’.
De groentekisten komen op een bagagedrager voor- of achterop een halve fiets te staan. De organisatie gebruikt hiervoor fietsen voor volwassenen, die in groepjes of los verspreid op het koor van de kerk te vinden zullen zijn. De basis, minimaal 50 % visueel beeld, moet bestaan uit groen- en bloemmaterialen, ook groente is toegestaan. De voorkeur gaat uit naar het gebruik van zomerbloemen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u de uitdaging aan gaan? Meldt u zich dan aan bij Thea van der Knaap via e-mail: keesthea@caiway.nl of telefonisch: 06 - 1819 1134. Uw aanwezigheid bij de bijeenkomst op 28 mei stelt de organisatie op prijs, maar is niet verplicht; laat wel even weten, dat u komt. U kunt dan direct de groentekist meenemen!

Voor meer en actuele informatie over de Nationale Zomerbloemententoonstelling verwijzen wij u naar de site: nzbt.nlwww.facebook.com/NationaleZomerbloemententoonstelling

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)