Nieuws

Pop-up store Middin ontpopt in Naaldwijk Winkelrijk

Vanaf vrijdag 25 maart opent Stichting Middin de ‘Middin ontpopt’ pop-up store in Naaldwijk Winkelrijk. De pop-up store komt in het voormalige Didi-pand en wordt gerund door mensen met een beperking onder begeleiding van professionals van Middin. In de winkel worden zelfgemaakte creaties van de cliënten verkocht. Van kaarsen tot serviesgoed, van kunst tot woonaccessoires.
Cliënten van Middin maken prachtige producten; unieke cadeaus, met extra toegevoegde waarde. Klanten die iets kopen dragen zo op een mooie manier bij aan de zorg voor mensen met een beperking. Klanten zullen ook zeer verrast zijn door de keramiek en kunstwerken, gemaakt door kunstenaars van Zinderin Kunst, die ook te koop zijn bij Middin Ontpopt in winkelcentrum De Tuinen.

De pop-up store ‘Middin Ontpopt’ wordt gerund door mensen met een beperking, onder begeleiding van professionals van Middin. Zij leren zo hoe het is om in een winkel te werken. Cliënten van Middin ontvangen bezoekers graag met een kopje koffie of thee. Ze zullen enthousiast vertellen over hun eigen creaties en het lekkers van Middin Bakker Vlinder laten proeven. Terwijl de bezoeker rondkijkt, werken onze cliënten in de winkel aan nieuwe originele en verrassende producten.
Middin vertelt graag over de stichting en hun producten. Daarom nodigen zij leerlingen van de basisscholen uit om, op afspraak, langs te komen. Ze vertellen dan wie ze zijn en wat ze doen. Daarnaast laten ze zien hoe de prachtige producten gemaakt worden en door wie.
De pop-up store is tot half mei te bezoeken in het voormalige Didi-pand. Mocht er een nieuwe huurder worden gevonden, dan wordt deze termijn verkort.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)