Nieuws

Naaldwijk Winkelrijk schrijft opnieuw pop-up store wedstrijd uit!

De pop-up store wedstrijd heeft vorig jaar twee unieke pop-up stores in winkelcentrum De Tuinen opgeleverd. Dit succes wordt vervolgd door ook dit jaar weer een pop-up store wedstrijd uit te schrijven. Dus heeft u een ludiek plan voor een pop-up store, maar nog geen geschikte locatie? Doe dan mee met de pop-up store wedstrijd van Naaldwijk Winkelrijk. De deelnemer met het beste plan wint tijdelijk het gebruik van een leegstaand pand in winkelcentrum De Tuinen.

Naaldwijk Winkelrijk is altijd op zoek naar vernieuwing en een gevarieerd aanbod. Het winkelcentrum roept dan ook creatief ondernemend Westland op om mee te doen aan de wedstrijd voor de unieke kans om in een tijdelijk leegstaand pand te opereren. Het is belangrijk dat het plan onderscheidend is en het aangeboden product nog niet in het winkelcentrum te vinden is. Alle ingeleverde plannen worden door een jury bekeken en beoordeeld. Het meest ludieke plan wint het tijdelijke gebruik van een pop-up store in winkelcentrum De Tuinen.

Stephanie van Adrichem won vorig jaar de pop up store wedstrijd met haar idee ‘Urban Jungle’. Met haar plan wist zij de jury te overtuigen van haar concept. In haar pop up store werkte ze met de thema’s green & good vibes only. Zij vertelt over haar ervaring: ‘‘Het winnen van de pop up shop wedstrijd was een hele leuke, leerzame ervaring. Veel geleerd over het hebben van een winkel en over mijzelf. En het heeft daarnaast ook weer nieuwe deuren geopend. Ik heb er ontzettend van genoten en had het niet willen missen. ‘’

Het succes kreeg vervolg en Sandra Van DenBestenstyling was de tweede die vorig jaar een pop-up store mocht openen in Naaldwijk Winkelrijk. Ook zij beschrijft haar ervaring: “De pop-up store was voor mij één groot avontuur. Ik vond het super leuk, heb veel geleerd en positieve mensen ontmoet. En ik denk dat het een begin is van een avontuur!”

De panden waar op dit moment de wedstrijd voor wordt uitgeschreven is het voormalige DIDI pand met oppervlakte van 189 m2 en het pand waar voorheen Hunkemöller in zat met een oppervlakte van 123 m2.

Hoe doet u mee?
U dient uw plan te beschrijven op maximaal 1 A4, waar u concreet uitlegt wat uw plan is en waarom juist uw plan moet winnen. Dit levert u met uw gegevens zo snel mogelijk in via info@naaldwijkwinkelrijk.nl

Bekijk hieronder de voorwaarden

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)