Nieuws

Pop-up store krijgt vervolg met conceptstore van denBestenstyling

In het voormalige pand van DiDi, aan De Tuinen 63, opent denBestenstyling op 31 oktober haar deuren als pop-up store. denBestenstyling gaat een belevenis creëren, waar unieke handgemaakte en vintage items verkocht gaan worden samen met hippe spulletjes voor in huis.

Sandra den Besten, eigenaresse van denBestenstyling, is erg blij met deze unieke kans. “Onze conceptstore wordt een verrassende plek die bol staat van de creativiteit en styling. Je kunt bij ons unieke vintage items verwachten, handgemaakte producten en items met een verhaal”, aldus Sandra. Producten die onder andere verkocht worden bij denBestenstyling zijn van More Than Vintage, een bedrijf uit Naaldwijk, welke o.a. unieke handgemaakte dekenjassen maakt en de suikervrije bites van Suefood.

Sandra den Besten is één van de ondernemers die tijdens de pop-up store wedstrijd van afgelopen augustus volgens de jury een plek verdiende in de top drie. Het is de bedoeling dat denBestenstyling vanaf 31 oktober voor twee maanden haar intrek neemt in het voormalige Didi pand. Mocht er een nieuwe huurder worden gevonden, dan wordt deze termijn verkort.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)