Nieuws

Urban Jungle wint pop up store wedstrijd in Naaldwijk Winkelrijk.

Stephanie van Adrichem is de winnares van de pop up store wedstrijd. Met haar plan wist zij de jury te overtuigen van haar concept. In haar concept store werkt ze met de thema’s green & good vibes only. Dit staat voor groen en natuurlijk.
“Groen is de trend van dit moment en gezond eten en drinken horen daar bij. Een plek in winkelcentrum de Tuinen in het hart van de greenport is dan ook de perfecte plek voor de pop up store. Op deze plek kan men optimaal gaan genieten van verse kruiden, groenten, planten en ook voor andere artikelen met het thema groen” zegt Stephanie.

“We bieden mensen hier de gelegenheid een kopje thee met bijzondere kruiden te proeven uit de Moeskassen die er staan. Zij kunnen deze kruiden zelf knippen. Bedrijven met wie zij samen werkt zijn House of Madu, Moeskas, Het Blauwe Hek, Cresco, Van der Burg (My Madagascar), stichting Tresor Moethiara Bamboe en NTRLK Interieurbeplanting.

Stephanie is dolgelukkig met deze unieke kans.
Het is de bedoeling dat Stephanie twee maanden haar intrek neemt in het voormalige Hunkemöller pand. Mocht er een nieuwe huurder worden gevonden, dan wordt deze termijn verkort.

De winkel is een mooie aanvulling op het huidige winkelbestand.

Naaldwijk Winkelrijk heeft afgelopen periode een pop up store wedstrijd uitgeschreven.
Vele gelukzoekers gaven gehoor aan deze oproep. Er waren een aantal spelregels waar de inzending aan moest voldoen. Eén van deze regels was bijvoorbeeld dat de openingstijden van de Tuinen gevolgd moeten worden en de winkel moest zoveel als mogelijk van toegevoegde waarde zijn voor het winkelaanbod. Na een voorselectie werden twaalf inzendingen uitgenodigd om hun idee aan de jury te presenteren.

De jury bestond uit Aart den Haan, voorzitter OV de Tuinen, Chris Petri, voorzitter BIZ Naaldwijk Winkelrijk, Brian van Amerongen, WPM en Rianne de Goeij van Spontaan Communicatie & Organisatie. Op donderdag 6 augustus ontvingen zij alle deelnemers.

“Het was een hele moeilijk klus” aldus Aart den Haan. “De 1e presentatie was gelijk al van zeer goede kwaliteit. De lat lag dus hoog, maar elke presentatie wist dit niveau te evenaren”.
Chris Petri vult aan: “het was erg leuk om te zien dat er zoveel creativiteit en jong ondernemerschap in Westland te vinden is, ik was blij verrast”.

De winkel gaat woensdagmiddag 19 augustus open!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)