Nieuws

Proefrijden op de nieuwste E-bikes

Op de KOOPZONDAG 29 maart organiseert Bike Totaal van der Zalm een informatieve opstapdag. Hier kunt U vrijblijvend een proefrit maken op alle typen elektrische fietsen. Een goede gelegenheid om in één keer met verschillende bekende A- merken kennis te maken.

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig zeer in trek. Veel mensen vinden een fiets met trapondersteuning heel handig. Ze hebben niet langer het imago alleen voor ouderen te zijn. Bovendien hebben ze tegenwoordig een zeer trendy uiterlijk. Dus bent U benieuwd naar wat een elektrische fiets voor u kan betekenen. Wilt U al langer een E-bike aanschaffen maar weet u niet wat voor type de juiste voor U is?
Tijdens de koopzondag van Naaldwijk Winkelrijk wordt op zondag 29 maart bij Bike Totaal vd Zalm Naaldwijk een E-bike plein gerealiseerd naast de winkel bij de ingang aan de Willem de Sitterstraat. Naast het parkeerdak van Winkelcentrum ‘de Tuinen’ heeft U de gelegenheid om tussen 11.00 en 16.00 uur alle typen elektrische fietsen van Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Flyer, Peper en Giant uit te proberen. Bovendien kunnen de aanwezige vertegenwoordigers van deze merken alles vertellen over hun product.

Kom dus gezellig op zondag 29 maart tussen 11.00 en 16.00 uur naar Bike Totaal vd Zalm in Naaldwijk en neem uw identificatiebewijs mee. U bent van harte welkom. Wij zorgen voor een kopje koffie en wat lekkers.

Terug naar het overzicht

Andere berichten