Nieuws

Slimme smartphone-accessoires bij Ritel Naaldwijk

Ritel Naaldwijk heeft sinds kort de producten van Scosche in het assortiment. Deze fabrikant maakt slimme accessoires voor smartphones en tablets, die heel handig te gebruiken zijn onderweg of tijdens het sporten. “Je ziet dat Scosche net wat slimmer nadenkt over het gebruiksgemak dan andere fabrikanten”, vertelt René Joziasse van Ritel. “In deze regio zijn we het enige verkooppunt van dit merk.”

“Zo is er deze telefoonhouder, die muurvast aan je autoraam gemaakt kan worden en waar je met een sterke magneetstrip je telefoon aan kunt bevestigen. Geschikt voor elk model dus. Zo zijn er meer slimme oplossingen voor in de auto, zoals een oplader met een oprolbaar snoer voor meer opberggemak en een zender waarmee je je favoriete muziek vanaf je telefoon of Ipod kunt streamen naar je autoradio. Thuis opladen doe je heel makkelijk met een snoer dat zowel voor Android- als Apple-apparaten geschikt is”, laat Joziasse zien.

Daarnaast zijn er handige accessoires van Scosche voor tijdens het sporten. “Denk aan oordopjes die ook tijdens het hardlopen goed blijven zitten, een houder voor aan het stuur van je fiets, een hartslagmeter die met je telefoon communiceert of zelfs een speciale tablethoes voor aan je fitnessapparaat, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste software of gewoon lekker een filmpje kunt kijken tijdens de oefeningen. Ook mooi zijn de bluetooth auto-oplossingen van Scosche. De draagbare speaker geeft super stereo geluid en is verkrijgbaar in verschillende maten en als waterdichte variant. De BoomBottle is bovendien precies van het formaat dat deze in de bidonhouder van je fiets past. Topgeluiden tijdens je fietstocht dus! Bovendien zijn de producten fraai vormgegeven en hebben ze een goede prijs.”

Het assortiment van Scosche is te bewonderen bij Ritel Naaldwijk in winkelcentrum De Tuinen.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)