Nieuws

Super Supermarkt Keurmerk voor Albert Heijn Koornneef

Het SSK wordt uitgereikt aan zelfstandige ondernemers die zich onderscheiden op het gebied van zeven criteria rondom duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, namelijk: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, en transport en logistiek.

Harrie ten Have, voorzitter van Stichting Super Supermakrt Keurmerk, onderstreept het belang van de hercertificering voor de kwaliteit van het keurmerk: “Het laat de continuïteit van de inzet van de ondernemer zien. Zeker in tijden van crisis, die behalve consumenten en supermarkten ook buurtverenigingen en sportclubs treft, zijn deze ondernemers van grote lokale en maatschappelijke waarde. Bovendien is de normering verstevigd en vragen we ten opzichte van twee jaar geleden meer van de ondernemer”, aldus Ten Have.

Van de ruim 4.400 supermarkten in Nederland wordt 42% gerund door zelfstandige ondernemers. Zij doen dit als franchisenemers van één van de bekende ketens, maar volledig voor eigen risico. Met Albert Heijn Koornneef hebben inmiddels nog ruim 170 supermarkten in Nederland het SSK ontvangen sinds de lancering van het keurmerk in 2012. IN het Westland is Albert Heijn Koornneef de enige supermarkt met het SSK. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen in samenwerking met kennisorganisatie TNO.

Albert Heijn Koornneef laat hun klanten de komende weken profiteren van het opnieuw behaalde keurmerk met super scherpe aanbiedingen, die de najaarsknallers worden genoemd. Wekelijks zes hardlopers voor een scherp prijsje. Profiteert u mee?

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)