Nieuws

Griezelige Halloween in Naaldwijk

Op de warmste dag ooit in oktober was Halloween dit jaar drukker dan ooit en iedereen heeft zich van zijn griezeligste kant laten zien. Afgelopen vrijdag liepen veel spookjes, zombies en heksen mee met de jaarlijkse Halloweenoptocht van Naaldwijk Winkelrijk. Wie erbij is geweest heeft zijn ogen uit gekeken!
In winkelcentrum De Tuinen en bij De Bladwijzer was het enorm druk met kinderen die gratis geschminkt werden als griezelige figuren. Niks stond deze gezellig optocht nog in de weg.
Het weer werkte mee en op deze mooie najaarsavond was Naaldwijk het decor voor honderden griezelig uitgedoste kinderen. Alle griezelige kinderen hebben de kwade weergeesten verdreven! Spookorkest Herriemenie en Riff Percussion maakten van de tocht een swingend geheel.
Verschillende Naaldwijkse winkeliers trakteerden de kinderen, vooral snoep. De optocht eindigde in De Tuinen waar drinken voor de kinderen klaarstond. Met een drankje in de hand kon nagenoten worden op de dansvloer van de griezeldisco waar balletschool Papillon een spectaculair optreden gaf als levende skeletten.

Ook het spookhuis trok weer veel bezoekers en bracht griezelplezier voor alle leeftijden!

Het was een geweldig leuke avond! Mede dankzij de volgende winkeliers: Bo Lifestyle, Brasserie Bou, Cafe de Slimmerick, De Bladwijzer/Speelwzijer, Etos Kouwenhoven, Expert, Foto Digitaal Ben Hofland, Jamin 4 You, KiDZ boutique, Lion Beddenshop, Lunchroom Appie, Meesterbakker Roodenrijs, Peppers,Plein 12, Ragazzi schoenen en Van Os Tassen en Koffers.

Bekijk hier alle foto’s!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)