Nieuws

Fashion Weekend

Het Fashion Weekend zit erop! Op de catwalk in winkelcentrum De Tuinen en op het Wilhelminaplein werden op zaterdag 27 en zondag 28 september de nieuwste najaars- en wintercollecties getoond. De modellen paradeerden als echte professionals over de catwalk of hadden een spectaculaire dans ingestudeerd. Aan alles werd gedacht; prachtige kapsels en visagie, choreografie en bijpassende muziek. Tussen de modeshows door wisten dansschool Dance For You en dansschool Papillon het publiek op te zwepen met fantastische dansacts.

In een tent op het Wilhelminaplein konden mensen zich heerlijk laten masseren en daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Ook was er de mogelijkheid om een huidanalyse te ondergaan. Zaterdag kon het winkelend publiek deelnemen aan een haakworkshop en op zondag was het trendy eye design zeer gewild. Het winkelend publiek liet zich graag opmaken met prachtige oogcreaties.

Dj Bus
Op zaterdag was er een geweldige DJ Bus ingehuurd door Naaldwijk Winkelrijk. De DJ’s van restaurant De Peppers zorgden er de hele middag voor dat de voetjes van de vloer gingen met hun route door het centrum.

Het Fashion Weekend mag mede dankzij de inzet van de deelnemende winkeliers en dansscholen een groot succes genoemd worden en is zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk hier de foto’s van zaterdag
Bekijk hier de foto’s van zondag

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)