Nieuws

Spectaculaire acties tijdens de Westland Reünie

De Westland Reünie is al erg gezellig door de braderie en het entertainment. Het is dan extra leuk dat u er ook nog voordelig kunt shoppen. Verschillende winkeliers hanteren spectaculaire acties en aanbiedingen tijdens de feestweek.

Juwelier Zwinkels: Pop up store Endless
In samenwerking met Juwelier Zwinkels opent Endless een pop-up store aan de Molenstraat nummer 32. Endless is dé nieuwe trend op het gebied van sieraden. Het merk is ontwikkeld en in de markt gezet door de man die Pandora heeft groot gebracht. De kalfslederen armbanden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. De stevige magneetsluiting zorgt ervoor dat u uw armband voor altijd bij u draagt. Perfect bijpassende bedels schuift u om het soepele leer, waardoor het eenvoudig is om te wisselen in de diverse kleuren armbanden.

Laat u tussen 25 en 30 augustus verrassen door dit nieuwe merk en profiteer van de introductieactie. Vul een deelnameformulier in en maak kans op een gratis armband met bedel ter waarde van € 73 euro.

Univé: maak kans op een Bullit Bluetooth Speaker
Kom tijdens de Westland Reünie bij de stand van Univé en beantwoord onderstaande vragen op de antwoordkaart. Met de juiste antwoorden maakt u kans op een Bullit Bluetooth Speaker ter waarde van € 59,50 euro. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

1. Wat is de voordeligste All Risk autoverzekering? Keuze uit: optimaal, plus of budget.
2. Hoelang geldt de nieuwwaarderegeling van All Risk Plus? Keuze uit: 1, 2 of 3 jaar.
3. Hoeveel procent instapkorting krijgt u op uw eerste autoverzekering bij Univé? Keuze uit 10, 20 of 50 procent.

Tip: kijk op www.unive.nl/autoverzekering voor de antwoorden.

Marian’s Kookwereld: informatie en demonstratie
Op donderdag 28 augustus kunt u zich bij Marian’s Kookwereld laten informeren over Jura koffiemachines. Ontvangt u liever informatie over de Kenwood keukenmachine? Kom dan op vrijdag 29 augustus naar de demonstratie bij de kraam van Marian’s Kookwereld. Deze vindt u voor én tegenover de nieuwe winkel in de Rembrandtstraat.

Bellisimo: Laat je schminken
Op 27, 28 en 29 augustus kunnen kinderen zich tegen vergoeding laten schminken bij Bellisimo Wonen en Genieten in de Rembrandtstraat. Terwijl de kinderen van prachtige schmink worden voorzien, kunt u direct een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel! Natuurlijk gaan de kinderen niet met lege handen naar huis, zij krijgen een kleurrijke ballon mee.

Vanessa’s Hair Creations: Stichting Haarwensen
Vanessa’s Hair Creations steunt ook dit jaar weer Stichting Haarwensen. Als u uw haar bij ons doneert, kunt u gratis krullen laten zetten in uw nieuwe coupe. Dit kan bij onze kraam op de braderie, te vinden voor ICI Paris XL. Wij maken Stichting Haarwensen graag erg blij, doet u mee?

Vero Moda:
Op woensdag 27 augustus ontvangt u 20% korting op de gehele collectie! Uitgezonderd artikelen die al in de uitverkoop zijn. Bij onze stand op de braderie kunt u 2 kledingstukken voor € 15,- euro scoren! U vindt ons ter hoogte van de ABN-AMRO bank.

Uiteraard staat de Westland Reünie bol van leuke activiteiten. Een totaal programma bekijkt u op www.naaldwijkwinkelrijk.nl bij activiteiten of op www.naaldwijksefeesten.nl.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)