Nieuws

Scoren tijdens de koopzondag in Naaldwijk Winkelrijk

Zondag 29 juni 2014 stond geheel in het teken van voetbal. Van de koopzondag in Naaldwijk Winkelrijk tot aan de winst van het Nederlands elftal op Mexico. De dag kon niet beter eindigen!

Samen met VV Naaldwijk werd het centrum een waar voetbalparadijs! Zo kon jong en oud meedoen aan het levensgrote tafelvoetbal. Kon iedereen een voetbal tattoo laten zetten of talent tonen bij de hooghoud wedstrijd. Op het Wilhelminaplein startte elk half uur een gratis voetbal workshop, waarbij iedere keer een andere oefening gedaan werd. De muziekinstallatie van Expert Naaldwijk zorgde ervoor dat bijna niemand meer stil stond.

In de hooghoudcompetitie bereikte Dion de Maat de 3e plaats door 56 keer de bal hoog te houden. Hij werd ingehaald door Jari Kuijvenhoven die de bal 94 maal in de lucht wist te houden. Dani de Kruijk mag zich de hooghoudkoning van Naaldwijk noemen, met maar liefst 123 keer heeft hij alle deelnemers verslagen.

VV Naaldwijk is een actieve vereniging die naast een goede pot voetbal, met goed opgeleide trainers en een actief jeugdbeleid, nog veel meer leuke en gezellige activiteiten organiseert. Zij waren in winkelcentrum De Tuinen aanwezig met een stand. Wilt u meer informatie over de vereniging, kijk dan op www.vvnaaldwijk.nl.

In winkelcentrum De Tuinen kon u meedoen met voetbalflipper en bij V&D kon u genieten van gratis popcorn en van muziek uit het mobiele draaiorgel.

De volgende koopzondag is op 27 juli en staat in het teken van zomerse activiteiten! Graag tot dan in Naaldwijk Winkelrijk. Houd ons tot die tijd in de gaten via Twitter, Facebook en Instagram.

Op Facebook vindt u alle foto’s van deze gezellig koopzondag.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)