Nieuws

Geweldig Vroege Vogel Weekend in Naaldwijk Winkelrijk

Afgelopen weekend wist de consument het gezellige centrum van Naaldwijk massaal te vinden. Het mooie programma en goede aanbiedingen werkten samen met het mooie weer mee aan een geweldig druk bezocht Vroege Vogel weekend.

Op vrijdagavond was er een geweldige DJ Bus ingehuurd door Naaldwijk Winkelrijk. De DJ’s van restaurant Peppers zorgden er de hele avond voor dat de voetjes van de vloer gingen met hun route door het centrum. DJ Bombastic, DJ Bombastic junior en DJ Rami zorgden voor de juiste sfeer.
In de Tuinen was Burlesco 4 aanwezig en ook daar was het genieten.

Op zaterdagochtend was het al vroeg feest want de meeste winkeliers openden hun deuren om 8 uur en hadden spectaculaire acties. Op straat was er heerlijke koffie te krijgen en wakker blijven lukte zeker met de muzikale klanken van Kabaal!

Op de koopzondag was er een spectaculaire roofvogelshow. Het Wilhelminaplein was het toneel voor de valkeniers die verschillende roofvogels lieten zien. De show was zeer interactief te noemen want de kinderen mochten regelmatig meehelpen.

Ook was er in de Tuinen genoeg te doen in dit thema want kunstenares Yolanda Greef toonde haar roofvogelschilderijen, of u kon meedoen met de workshop van plateelschilderes Lia van Muijen.

Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina http://on.fb.me/1pxZm8F

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)