Nieuws

Vroege Vogel Actie 2014

Aankomend weekend kunt u uw slag slaan in het centrum van Naaldwijk. Het Vroege Vogel Weekend brengt namelijk veel korting met zich mee op allerlei verschillende tijdstippen. Daarnaast wordt u getrakteerd op muziek, iets lekkers en kunt u op de Koopzondag genieten van o.a. Roofvogelshows.

Bekijk onderaan dit nieuwsbericht alle Vroege Vogel acties.

Vrijdagavond, voeten van de vloer:
Het weekend gaat van start op vrijdagavond 28 maart. Vele winkeliers hebben alvast kortingen en aanbiedingen vanaf 17:00 uur. Vanaf dit tijdstip rijdt ook de DJ-bus door de winkelstraten met de coolste beats van de DJ’s van restaurant Peppers. DJ Bombastic, DJ Hellies en DJ Rami zorgen voor de hipste klanken door de straten.
In winkelcentrum De Tuinen speelt Burlesco 4 van 19:00 tot 21:00 uur muziek in de stijl van swing, ragtime & blues. Dit saxofoonkwartet met slagwerk bestaat sinds 2009.

Zaterdag, voordeel voor Vroege Vogels:
De meeste Naaldwijkse winkeliers openen speciaal voor u de deuren op zaterdag 29 maart om 8:00 uur. Dat niet alleen, zij hebben de meest geweldige acties en kortingen tot 11:00 uur, veelal per uur verschillend. Bekijk alle acties op de website in Het Hele Westland van 26 maart en zet uw wekker vast extra vroeg. Dit is uw kans om voordelig uw nieuwe voorjaars garderobe aan te schaffen of uw boodschappen te doen. Bovendien ontwijkt u ook nog eens de verkeersdrukte van diezelfde middag i.v.m. de Arcade Marathon. Zorg dat u erbij bent!
Op verschillende plaatsen in Naaldwijk centrum kunt u ook nog eens gratis koffie of thee met wat lekkers halen. Het is goed wakker worden met de ritmische klanken van Kabaal!
Bij V&D is het tussen 12:00 en 16:00 uur erg gezellig met een Oud Hollands Draaiorgel.

Koopzondag met spectaculaire acties en entertainment:
Zondag 30 maart is het Koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur.
Als nasleep van de Vroege Vogel Actie op zaterdag kunt u nog vele koopjes scoren bij verschillende winkeliers. Op het Wilhelminaplein kunt u gratis genieten van de spectaculaire Roofvogelshow om 12:30, 14:30 en 16:30 uur. Tijdens de roofvogelshow bent u niet alleen toeschouwer, maar maakt u ook kans om daadwerkelijk onderdeel te worden van de show! De valkeniers laten u graag zien welke band er kan ontstaan tussen de mens en roofvogels met wederzijds respect. Met interessante verhalen en anekdotes zult u zich geen moment vervelen.

Trek in de lekkerste koffie van Naaldwijk? Kom iedere koopzondag gratis proeven van 12:00 tot 12:30 uur bij Brasserie Bou!

Komt u met uw viervoeter, lijn deze dan aan!

In winkelcentrum De Tuinen is er tussen 12:00 en 17:00 uur een schilderijenexpositie met roofvogels op doek. Kunstenares Yolanda de Greef is ook aanwezig en u kunt haar live aan het werk zien, zij legt de laagste hand aan enkele van haar acrylschilderijen met het thema roofvogels.

Daarnaast kunt u tegen een kleine bijdrage een workshop doen bij plateelschilderes Lia van Muijen. Zij leert jong en oud om een vogel op tegel of bordje te schilderen met Delfts Blauwe verf.

E-Bike opstapdag bij Bike Totaal van der Zalm 10:30 – 16:00 uur.
Bike Totaal van der Zalm organiseert een informatieve opstapdag. U kunt vrijblijvend een proefrit maken op alle typen elektrische fietsen. Tijdens de koopzondag van Naaldwijk Winkelrijk wordt bij Bike Totaal vd Zalm Naaldwijk een E-bike plein gerealiseerd naast de winkel bij de ingang aan de Willem de Sitterstraat. Naast het parkeerdak van Winkelcentrum ‘de Tuinen’.

Bekijk de website www.naaldwijkwinkelrijk.nl voor alle geopende winkels op de koopzondag en meer acties en activiteiten in Naaldwijk. Volg ons ook op Twitter en Facebook!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)