Nieuws

Proefrijden op de nieuwste E-bikes

Op de koopzondag 30 maart organiseert Bike Totaal van der Zalm een informatieve opstapdag. Hier kunt U vrijblijvend een proefrit maken op alle typen elektrische fietsen. Een goede gelegenheid om in één keer met verschillende bekende A- merken kennis te maken.

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig zeer in trek. Veel mensen vinden een fiets met trapondersteuning heel handig. Ze hebben niet langer het imago alleen voor ouderen te zijn. Bovendien hebben ze tegenwoordig een zeer trendy uiterlijk. Dus bent U benieuwd naar wat een elektrische fiets voor u kan betekenen. Wilt U al langer een E-bike aanschaffen maar weet u niet wat voor type de juiste voor U is?
Tijdens de koopzondag van Naaldwijk Winkelrijk wordt op zondag 30 maart bij Bike Totaal vd Zalm Naaldwijk een E-bike plein gerealiseerd naast de winkel bij de ingang aan de Willem de Sitterstraat. Naast het parkeerdak van Winkelcentrum ‘de Tuinen’ heeft U de gelegenheid om tussen 10.30 en 16.00 uur alle typen elektrische fietsen van Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Raleigh, Flyer, Peper en Giant uit te proberen. Bovendien kunnen de aanwezige vertegenwoordigers van deze merken alles vertellen over hun produkt.

Verder is er informatie over de speciale elektrische fietsverzekering met pechhulppas en de bijpassende accessoires zoals tassen, sloten en speciale fietsdragers.

Bij aanschaf van een elektrische fiets bij Bike Totaal van der Zalm ontvangt u een Bike Totaal Fietspaspoort met daarop een sevicetegoed (waarde tot €165,=), daarmee bent u verzekerd van optimaal fietsplezier. Voor de snelle beslissers zijn er trouwens prachtige aanbiedingen. Voor hen is er namelijk een gratis diefstalverzekering van drie jaar en een gratis onderhoudsset van Cyclon.

Kom dus gezellig op zondag 30 maart tussen 10.30 en 16.00 uur naar Bike Totaal vd Zalm in Naaldwijk en neem uw identificatiebewijs mee. U bent van harte welkom. Wij zorgen voor een kopje koffie en wat lekkers.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)