Nieuws

Elke laatste zondag van de maand Koopzondag in Naaldwijk Winkelrijk

Het bestuur van Naaldwijk Winkelrijk heeft besloten, dat elke laatste zondag van de maand als koopzondag gaat gelden. Tot deze conclusie zijn de winkeliers gekomen na diverse enquêtes en onderling overleg. Behalve op de laatste zondag van de maand zijn vele winkels ook open op de zondagen vlak voor feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis.

Onlangs waren er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor koopzondag in Westland. Naar aanleiding hiervan is het bestuur van Naaldwijk Winkelrijk meerdere malen in overleg gegaan, hebben zij de winkeliers naar hun mening gevraagd en vervolgens een grootschalige online enquête gehouden onder de consumenten. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Naaldwijkse winkeliers op 9 oktober jl., is de conclusie getrokken dat een maandelijkse koopzondag het meest gewenst is.

De regeling gaat direct van start. Dat betekent dat het centrum van Naaldwijk de volgende zondagen in 2013 geopend is:

Zondag 27 oktober
Zondag 24 november
Zondag 1 december (Sinterklaas)
Zondag 22 december (Kerstmis)
Zondag 29 december

Op deze koopzondagen is de meerderheid van de winkels open. Echter zijn er enkele winkels die de koopzondag niet hanteren. Binnenkort vindt u een overzicht van alle winkeliers die open gaan tijdens de koopzondagen op deze website.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)