Nieuws

Westland Reünie 2013 uitgebreid, zomers en drukbezocht

De jaarlijkse Feestweek van Naaldwijk, de Westland Reünie, is ook in 2013 weer massaal bezocht door vele mensen uit Westland en wijde omgeving.

Vanaf maandag stond de kermis op de Verdilaan en dinsdag was traditioneel getrouw de wielerronde weer zeer geliefd. Woensdag t/m zaterdag was het centrum gevuld met kramen en standhouders van alle soorten en maten. Vele bezoekers hebben naar hartenlust kunnen kijken, ruiken, proeven, proberen en kopen. Vanuit winkelcentrum De Tuinen zond WOS radio elke dag een live programma uit en zette zich in voor goede doelen middels een veiling van tweedehands spullen. In de Prins Hendrikstraat is er flink onderhandeld op de Kinderrommelmarkt en zijn er vele tweedehands producten verkocht door de jonge deelnemers. De Bloemententoonstelling in Oude Kerk aan het Wilhelminaplein was weer een weelde van kleuren en geuren en vele mensen uit de omgeving waren dan ook speciaal hiervoor naar Naaldwijk gekomen.

Elke dag van de Westland Reünie was voorzien van een vol programma zodat er altijd wel wat gezelligs te zien of te horen was. Zo hebben kinderen de Smurfen ontmoet, liepen er ludieke figuren en steltlopers, werd de donderdag extra zomers door een exotische Brassband met danseressen, kregen kinderen gratis cocktails én hebben zij naar hartenlust limonade kunnen melken bij de Ranjakoe. Op vrijdag werd er flink geswingd tijdens de Zumba-workshop voor kinderen, georganiseerd door kinderopvang 2Samen.

Nieuw dit jaar was op donderdag de Kinderdisco op het Wilhelminaplein. Er werd gezongen, gedanst en geklapt op alle bekende kinderhits van nu! Udi organiseerde een Jump wedstrijd en de mooist verkleedde kinderen kregen een prijs aangeboden door de Naaldwijkse Winkeliers Vereniging, mede mogelijk gemaakt door De Speelwijzer. Er werd geschminkt en er was gratis limonade en chips voor de kleine bezoekers. De disco was druk bezocht en de reacties waren positief.

Ook ’s avonds ging het feest gewoon door. Elke avond stonden er artiesten en DJ’s met elk hun eigen genre bij de Feesttent van de Pianobar, de Slimmerick, Posthouse Wijnbar, Brasserie Cannes en De Drie Winckels. Mede dankzij het weer waren ook de avonden druk bezocht en was de gezelligheid in heel het centrum te proeven.

Er kan weer terug worden gekeken op een zeer geslaagde Westland Reünie, voor zowel winkeliers, deelnemers als bezoekers!

Bekijk meer foto’s op www.facebook.com/NaaldwijkWinkelrijk

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)