Nieuws

Veel voordeel in Naaldwijk tijdens Feestweek

De Westland Reünie (28 t/m 31 augustus a.s.) is niet alleen heel gezellig door de vele kramen en al het entertainment er omheen, er kan ook nog eens heel voordelig geshopt worden! Verschillende winkeliers hanteren spectaculaire acties en aanbiedingen tijdens deze spetterende feestweek. Voor alle aanbiedingen komt u natuurlijk naar de Feestweek, maar hier alvast een ‘sneak preview’:

Haantje
Op vertoon van een Haantje evenementenbandje ontvang je 25% korting op elke jeans. De bandjes worden uitgedeeld voor de winkel en op de braderie. Bij besteding van € 100,- krijg je een mooie HAANTJE tas cadeau.

Posthouse Wijnbar Naaldwijk
Nog maar net geopend maar nu al razendpopulair; Posthouse Wijnbar. Deze bar heeft al heel wat wijntjes geschonken én heeft alle kurken bewaard. Raad het aantal kurken in de glazen vaas en win een beautybehandeling of cadeaubonnen van dit prachtig etablissement! Kom langs en doe mee!

Aabeco; Braderieactie
T-mobile 2-jarig abonnement €10,00 per maand:
- Onbeperkt SMS’sen, Posten en Whatsappen
- Gratis Samsung Galaxy Young óf Nokia 206
Daarnaast 50% korting op alle accessoires!

Rituals; gratis nagels lakken tijdens braderie!
Ook Rituals staat weer met haar heerlijk geurende en verzorgende producten op de braderie, met hele scherpe prijzen! Breng zeker ook een bezoekje aan de winkel zelf, dan gaat u met mooi gelakte nagels de deur uit…

Rob Jansen; gratis een nieuw kapsel én een goed doel steunen?
Spectaculair is het wel te noemen! Kapsalon Rob Jansen heeft tijdens de Westland Reünie een podium voor de deur waarop er veel spannends gaat gebeuren… Vrouwen (en mannen!) met lang haar worden gevraagd of zij hun haar willen doneren aan Stichting Haarwensen. Het haar wordt gebruikt om levensechte pruiken van te maken, welke worden gedragen door zieke kinderen. Een prachtig initiatief om te ondersteunen! Het haar wordt daarnaast niet alleen afgeknipt, het wordt in een mooi en hip kapsel geknipt door de ervaren kappers van Rob Jansen. Bent u toe aan een nieuwe coupe, heeft u lang haar en draagt u graag uw steentje bij? Meld u aan via Rob Jansen op 0174 628541.

Univé; korting én kans op leuke prijzen
Profiteer tijdens de braderie van 15% korting op uw inboedel- en/of woonhuisverzekering!
Sluit uw verzekering af via de site www.univezh.nl/woonactie of bel met
015-2742424 en gebruik de code ‘unifeest’.
Daarnaast maken bezoekers van de Univé kraam op het Wilhelminaplein kans op een diner voor twee bij Restaurant Bij 5 als zij de rebus oplossen.
Kinderen kunnen leuke prijzen winnen d.m.v. een kleurplatenactie, de kleurplaten zijn o.a. verkrijgbaar bij Restaurant Bij5, Top Toys, Univé en andere Naaldwijkse winkeliers.

Van Daalen Optiek; Megasale tijdens Naaldwijkse braderie
Wie op woensdag een bril koopt bij de kraam van Van Daalen optiek in de Herenstraat, krijgt maar liefst 30% korting! Alsof dat nog niet genoeg is, loopt de korting op donderdag op tot 40% en vrijdag en zaterdag betaald u nog maar de helft! Maak gebruik van deze actie en scoor een zonnebril van de meest populaire merken!

Bellisimo: Laat je schminken!
Op vrijdag 30 augustus worden kinderen gratis geschminkt bij Bellisimo. Kom eens kijken bij hun kramen in de Rembrandtstraat!

KiDZ Boutique tijdens Westland Reünie
KiDZ Boutique laat tijdens de Westland Reünie haar nieuwste collectie zien. Eigenaresse Noemi van Haaster heeft een originele show geregeld. “Tijdens de braderie presenteren we samen met DansCreatie de nieuwste collectie . Wie nieuwsgierig is, kan op vrijdag en zaterdag om 11.00 en om 15.00 uur de show bekijken voor de winkel in de Molenstraat.”
Workshop byKyra “Pimp je shirt!”
Op woensdag 28 augustus kun je in één van de kramen tegenover de winkel zelf gympen of een T-shirt pimpen. Kyra Buil, de ontwerpster van byKyra, komt hiervoor naar Naaldwijk! Voor deze workshop moet je je wel inschrijven. De workshops duren steeds een uur en inschrijven kan ter plaatste of vooraf via email: info@kidz-boutique.nl. Kosten voor deze workshop zijn speciaal voor de braderie aangepast van €35,- naar € 15,-. Wij zorgen voor het T-shirt of de gympen. Je moet minimaal 6 jaar zijn, want er wordt ook met naald en draad gewerkt. Misschien mag je zelfs even achter de naaimachine! Het is een superleuke workshop voor zowel jongens als meisjes! Je hebt daarna unieke gympen of T-shirt!”, vertelt Noemi.

Kapsalon Ariana blijft zo lang mogelijk open!
Kapsalon Ariana, gevestigd in de Molenstraat, blijft deze week de gehele week open zolang er klanten komen.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)