Nieuws

Verhuizing voor Expert Koppenol in Naaldwijk

Feestelijke heropening aan de Willem de Sitterstraat 3 op donderdag 29 augustus.

De aankomende weken zal er hard gewerkt worden door Expert Koppenol in Naaldwijk en worden de voorbereidingen getroffen voor de verhuizing van de winkel van De Tuinen 1 naar Willem de Sitterstraat 3. De nieuwe winkel zal omgebouwd worden naar het nieuwe Expert model 4.0. Op donderdag 29 augustus staat de feestelijke heropening gepland. Op het huidige adres kunt u vanwege de aankomende verhuizing profiteren van de uitverkoop.

Er zal veel geboord en getimmerd worden en sommige artikelen zullen tijdelijk op een andere plek staan. Maar verder loopt alles op rolletjes bij Expert Koppenol. De nieuwe winkel ondergaat momenteel een grootse verbouwing en zal worden voorzien van de kleuren oranje, zwart en wit, wat de winkel een moderne uitstraling geeft. Ondernemer Gerco Prins is enthousiast: “Het wordt een winkel met een compleet assortiment, concurrerende prijzen en de Beste Service. De sfeer wordt warmer en huiselijker. Bovendien wordt ons assortiment breder en de nieuwste innovaties worden gepresenteerd en gedemonstreerd. Op deze manier wordt winkelen een belevenis!” De nieuwe winkel zal worden voorzien van een servicecenter waarin alles is gericht op service aan de klant. Maar hoe dat er precies uit komt te zien blijft nog een verrassing. “Er moet voor de klanten ook nog iets te raden overblijven”, aldus Gerco.

Tijdelijk ongemak
Ondernemer Gerco Prins realiseert zich dat de verbouwing hinder voor de klanten met zich meebrengt. “Wij doen ons uiterste best de overlast zo beperkt mogelijk te houden en staan ook tijdens de verhuizing natuurlijk klaar voor onze klanten”, aldus Gerco. De nieuwe winkel zal op donderdag 29 augustus feestelijk worden geopend.

Wegens verhuizing: Verhuizingsuitverkoop!
Voordat Expert Koppenol kan verhuizen, moet de winkel eerst leeg. Daarom kunnen de klanten profiteren van een grootse uitverkoop aan de Tuinen 1. De komende weken kunt u bij Expert Koppenol dan ook zeer scherpe prijzen en kortingen op verschillende producten verwachten! Maar let wel: OP=OP!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)