Nieuws

Nieuwe wijnbar in Naaldwijk!

Sinds woensdag 17 juli is Posthouse Wijnbar Naaldwijk geopend!

In de Rembrandtstraat te Naaldwijk is woensdag 17 juli “Posthouse Wijnbar Naaldwijk” geopend (in het voormalig pand van “Bar Gezellig”). Een gezellige plek om meer te leren over wijn, verschillende soorten wijn te proeven of om gewoon samen te komen onder het genot van een drankje in een fijne ambiance!

Ronald Franken, ervaren ondernemer en fervent wijnliefhebber, is de eigenaar van “Posthouse Wijnbar Naaldwijk”. Na zijn bezoek aan de Zuid Afrikaanse wijngaard Posthouse wilde hij niets liever dan een wijnbar openen waar hij deze kwaliteitswijnen aanbood. Na jaren komt zijn droom uit!

Naast de huiswijnen afkomstig uit de Zuid Afrikaanse wijngaard “Posthouse” wordt er ook een breed (meer dan 50 wijnen) assortiment wijnen vanuit de hele wereld geboden en wordt er een kleine menukaart samengesteld bestaande uit lekkere hapjes fingerfood, uiteraard goed te combineren met het assortiment in wijnen.

Na een flinke verbouwing heeft de wijnbar een luxe en sfeervolle uitstraling gekregen waardoor het zich perfect leent voor verschillende gelegenheden zoals bedrijfs- of zakenborrels. Ook bent u in de toekomst welkom voor wijnproeverijen en high wines.
Daarnaast wordt er elke maand thematisch een wijnland belicht, voorzien van een tijdelijk assortiment wijnen uit het desbetreffende land én bijpassende lekkernijen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op www.facebook.com/WijnbarNaaldwijk en volg ons op Twitter @Poshousewijn!

Wijnbar Naaldwijk Posthouse
Rembrandtstraat 1C
Naaldwijk

Openingstijden:
Woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 00:00 uur.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)