Nieuws

Chez Leon opent deuren in de Kerkstraat!

Sinds afgelopen dinsdag is Naaldwijk weer een geweldige brasserie rijker!

‘C’est bon chez Léon’. Het rolt van de tong alsof het om een restaurant aan de Franse Rivièra gaat, maar ‘s Westlands nieuwste brasserie is gewoon gevestigd in Naaldwijk. Eigenaar Léon van der Heijde is er klaar voor. Haar deuren aan de Kerklaan 2 in Naaldwijk staan.

Brasserie C’est bon Chez Léon, een prachtige locatie in het centrum van Naaldwijk waar je heerlijk kunt lunchen of een kop koffie met gebak kunt eten, en die ‘s avonds af te huren is voor het geven van een feest of een receptie. Ook voor een gezellig diner kun je in Chez Léon terecht. De patio is een heerlijke, rustige plek om te vertoeven. Loop gerust bij ons binnen voor meer informatie of een hapje en een drankje.

Diensten Waar kunnen zij u mee van dienst zijn…
Bij C’est bon Chez Léon kunt u terecht voor feesten, partijen, vergaderingen, borrels, lunch en diners. Tevens verzorgen wij ook catering, buffetten, high tea’s, high wine, hapjes, lunchpakketten en barbecues. Met ruime ervaring in de horeca staat C’est bon Chez Léon garant voor een gezellige en culinaire ervaring.

Bekijk de website; www.chezleon.nl of de facebookpagina voor ifnormatie: https://www.facebook.com/pages/Chez-Leon/551459914918865?fref=ts

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)