Nieuws

Groot feest Naaldwijk Winkelrijk!

Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk bestaat 15 jaar en dat mag heel de regio weten!

Stukje taart?
Afgelopen zaterdag was de aftrap van het speciale programma ter ere van het jubileum. Wethouder Theo Duijvestijn sneed samen met voorzitter Stephan Persoon om 11:00 uur onder toeziend oog van een groot publiek het eerste stukje van een Reuzetaart. Deze taart, gemaakt door Bakkerij Gebr. Van den Berg en Bakkerij Roodenrijs, had een afmeting van 2.40 m x 2.40 cm.! Vele bezoekers konden dan ook genieten van een gratis stukje, tot de taart om circa 14:30 uur tot de laatste kruimel op was! Ook werd er koffie en thee uitgedeeld, waardoor de gehele middag eigenlijk op één groot verjaardagsfeest leek! Er zijn in totaal 2000 stukjes taart uitgedeeld!

Hippe fietsen op het Wilhelminaplein
Op het Wilhelminaplein was er ondertussen een Fietsspektakel aan de gang, voorzien van een heus parcours! Maar daar konden de calorieën van de taart niet mee worden verbrand, het spektakel, georganiseerd door Bike Totaal van der Zalm stond namelijk in het teken van de elektrische fiets.
Meerdere aanbieders van deze hippe fietsen stonden iedereen te woord en er was ruimschoots de gelegenheid om de fietsen te testen op het parcours.

Win een elektrische scooter óf elektrische fiets!
Op 30 maart jl. ging ook de Jubileumloterij van start. Bij elke aankoop vanaf €10,00 krijgt u bij deelnemende winkeliers een lot mee. Vul de code in op www.naaldwijkwinkelrijk.nl/loterij en maak maar liefst 3 maal kans op een elektrische scooter óf elektrische fiets!

Deelname aan de loterij is geheel gratis en de loterij loopt t/m 8 juni a.s.

3 maanden lang feest in Naaldwijk
Afgelopen zaterdag was slechts een voorproefje van wat de Naaldwijkse winkeliers voor u in petto hebben! Er staan tot het hele jaar meerdere activiteiten gepland omtrent het jubileum waarvan de eerstvolgende plaatsvindt op 20 april a.s.
Modeliefhebbers kunnen deze datum het beste meteen in hun agenda zetten; want het Rode Loper Event met meer dan een kilometer lange rode loper is een waar paradijs voor fashionista’s!

Vanaf 02:10 de Tuinen op de WOS:
http://www.wos.nl/televisie/uitzendinggemist/player/item/20130401-regionieuws-van-maandag-2e-paasdag-1/

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)