Nieuws

Pinnen, kleuren en winnen!

Van 8 tot en met 14 oktober stond het thema veiligheid centraal in en om winkels en winkelcentra. Tijdens de Week van de Veiligheid werd er extra aandacht gevestigd op het pinnen. Voor de kleine klanten in Naaldwijk Winkelrijk organiseerde de ondernemers een leuke kleurwedstrijd waar hele mooie creaties uit kwamen.

Ondernemers grepen deze week aan om bijvoorbeeld met hun personeel de veiligheidsprocedures door te nemen bij het openen en sluiten van de winkel, het opmaken van de kas etc. en de klanten hielpen Naaldwijk Winkelrijk veiliger te maken door de pinpas te gebruiken en minder met contant geld te betalen.

Vol enthousiasme werd er gepind. Het was dan ook een leuke klus om alle inzendingen te bekijken. Uit de inzendingen zijn uiteindelijk maar liefst 3 winnaars gekozen; de 1e prijs, een Nintendo DSi X L is gewonnen door Jesper Edeling, met zijn prachtige 3D creatie is hij de terechte winnaar van de kleurwedstrijd. De 2e prijs, een ton een flinke ton met Kapla blokjes gaat naar Dimas Smit. Meike Edeling kan met haar 3e prijs, een cadeaubon van Top1Toys zelf iets leuks gaan uitkiezen. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie prijzen!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)