Nieuws

Westland Reünie 2012

Ook dit jaar was de Westland Reünie weer een groot succes! Ondanks de hoge temperaturen werden de leuke standhouders, standwerkers en artiesten druk bezichtigd en ’s avonds ging het dak eraf!

De Westland Reünie werd woensdag 15 augustus geopend met een spannend Jeu de Boule toernooi waar jong en oud op af kwamen. Voor de allerkleinste was er een treintje dat hen rond het hele centrum kon rijden. Ook zal menig bezoeker verrast geweest zijn door de levende boom, op een ludieke wijze wist deze boom iedereen te vermaken. Tussen 12 en 17 uur bezocht BabyTV Vlinder de Caiway Shop, deze vlinder liet de kleintjes stralen; de kinderen konden namelijk met deze schattige pop op de foto.

Donderdag 16 augustus is u De Nautilus One-Man-Band vast en zeker niet onopgemerkt gebleven! Met zijn unieke act liet hij alle bezoekers verstelt staan. Met een compleet arsenaal van wielen, hendels, kettingen, tandwielen ,meters, leidingen en ingewikkelde overbrengingen is deze muziekkunstenaar weer in staat gebleken een compleet eenmansorkest te creëren. Maar niet alleen de Nautilus One-Man-Band was een unieke verschijning, ook de bloemendame schitterde deze dag op de Westland Reünie. Deze imposante kleurrijke verschijning presenteerde op onvergetelijke wijze Westlandse producten aan het aanwezige publiek. Geheel onverwachts kwam Ben the Banjoman ergens midden op de dag op zijn paard de Westland Reünie binnen gereden, al zingend en spelend zorgde Ben voor vrolijke gezichten en een gezellige sfeer.

De bezoekers werden vrijdag 17 augustus verwend met heerlijke traktaties van de bloemige tafeldames. Zij hadden voor alle bezoekers een één haps gebakje met het logo van de Westland Reünie! Niet alleen de prachtige tafeldames vielen deze dag op, twee imposante rotsformaties waren te bezichtigen door het gehele centrum. Al waren ze groot en indrukwekkend, de interactie met het publiek was speels en vriendelijk. Westland Rocks! Dat werd met deze act wel heel erg duidelijk!

De laatste dag van de Westland Reünie werd grootst uitgepakt. Een tropisch steltenduo bracht alle bezoekers in tropische sferen met hun prachtige verschijning. Voor elke bezoekers hadden zij een prachtige bloemenkrans! De klanken van opzwepende trommelmuziek en swingende liedjes van percussiegroep Afrodite lieten de heupen los gaan bij menige bezoekers, Afrodite zorgde voor een tropische middag in Naaldwijk. Om even heerlijk af te koelen deelden Aabeco de gehele zaterdag gratis ijsjes uit en kon u bij Bellisimo Wonen & Genieten smullen van de heerlijke delicatessen die zij verkochten! In de Prins Hendrikstraat / Koningstraat werd een rommelmarkt georganiseerd voor de echte koopjes jagers! ‘s Avonds werd de Westland Reünie met goede muziek afgesloten en ging het dak eraf!

Op naar volgend jaar!

Voor meer foto’s gaat u naar: www.facebook.com/NaaldwijkWinkelrijk

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)