Nieuws

Fleurig Festijn geeft kleur aan Naaldwijk!

Het was een vrolijke dag vol geur en kleur in het centrum van Naaldwijk afgelopen zaterdag! In samenwerking met Groei en Bloei Westland organiseerde BIZ Naaldwijk Winkelrijk een vrolijk Lentefestijn waar een hoop mensen op af zijn gekomen!

Het goed geslaagde evenement heeft niet alleen voor een gezellige drukte gezorgd, maar ook dat de voor- en achtertuintjes van menig Westlander weer goed onder handen worden genomen! Er zijn namelijk vele kuip-, tuin- en potplanten tentoongesteld én verkocht, dankzij de inzet van de volgende deelnemers:
Esprit Elements uit ’s Gravenzande, de Orangerievereniging, van Gils Bloemenboetiek, Jan en Michelle van Dijk, Nico van Os, Beauty Plants, Kwekerij Patent, Judith Prins Orchidee, KP Holland, Peter v.d. Plas, Sunsisters uit Maasdijk, Amigra, Bol, Piet Vijverberg en van der Arend Tropical Plantcenter.
De organisatie dankt hen dan ook van harte! Ook de gemeente wordt bedankt voor het gratis weggeven van compost!

Naast de plantenmarkt was er in restaurant Bij5 een ruimte ingericht voor groen gerelateerde verenigingen. Zij informeerden bezoekers over uiteenlopende zaken. Van egelopvang tot tuinadviezen, van informatie over het Westlands Museum tot succulenten, een groep gespecialiseerde personen stond iedereen met veel enthousiasme te woord.

Omdat Moederdag 2012 dit jaar op zondag 13 mei viel, konden ook kinderen afgelopen zaterdag goed terecht in Naaldwijk. In winkelcentrum De Tuinen werden zij begeleid bij het, om bij het thema Groei & Bloei te blijven, gratis maken van een bloemstukje voor mama!

Meer informatie over Groei & Bloei vindt u op westland.groei.nl

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)