Nieuws

Prijswinnaars 450 shoptegoed bekend!

Héél veel prijzen weggegeven met de pin en win actie in Naaldwijk Winkelrijk!

Vele mensen zijn zaterdag 28 april 2012 flink in de prijzen gevallen in Naaldwijk! Van leuke gadgets tot €450,- shoptegoed, in Naaldwijk Winkelrijk was alles mogelijk!

De afgelopen weken was het sowieso fijn winkelen in Naaldwijk. Iedereen die tot vrijdag 27 april een pinbetaling deed bij een van de deelnemende winkeliers, kreeg een lot mee waarmee zij direct kans maakten op leuke prijzen en waarmee zij automatisch kans maakten op één van de hoofdprijzen van €450,- winkeltegoed in Naaldwijk!
Er zijn in deze actieweken meer dan 200 prijzen weggegeven, gesponsord door de winkeliers uit Naaldwijk.

De actie werd gehouden omdat Naaldwijk Winkelrijk is uitgeroepen tot 100% pingebied door Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen.

Afgelopen zaterdag was de uitreiking van de 2 hoofdprijzen van €450,- shoptegoed. De gelukkige winnaars Ria van Koppen en Kim Zuijderwijk beiden uit Naaldwijk, kunnen met de cheques naar hartenlust shoppen in de vele winkels die Naaldwijk rijk is!
Voor diegenen die zaterdag een pinbetaling in Naaldwijk deden, was er het spannende Kraak de Kluis spel georganiseerd. Met hun pinbon mochten zij gratis meespelen en een sleutel uitkiezen, paste deze op de kluis, wonnen zij direct een leuke prijs!

Alsof er nog niet genoeg prijzen waren uitgedeeld, vond ook nog eens de uitslag van de ballonnenwedstrijd plaats! Op 7 april hebben namelijk vele kinderen op het Wilhelminaplein een ballon losgelaten met een kaartje eraan. Er zijn heel wat kaartjes teruggestuurd vanuit verschillende plaatsen in Nederland, België én Duitsland! De ballon die het verste is gekomen was van Timo van Weeren en hij won daarom een prachtige prijs! Een Nintendo had hij al dus de organisatie heeft een andere mooie prijs voor hem geregeld. Zijn ballon was helemaal in het Duitse Osburg terecht gekomen!

Het was dus een erg gezellige dag in het centrum van Naaldwijk. Vele gelukkige prijswinnaars zijn met een grote glimlach naar huis gegaan, dankzij Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen en natuurlijk dankzij de Naaldwijkse winkeliers!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)