Nieuws

Wilhelminaplein omgetoverd tot wintersportparadijs!

Het weekend voor Kerst bood Naaldwijk Winkelrijk het winkelend publiek een spectaculair Kerstshop programma!
Zowel zaterdag als zondag stond er namelijk een mobiele skibaan op het Wilhelminaplein. Hier werden verschillende demonstraties gegeven en kon iedereen gratis de baan betreden en onder begeleiding mee skiën.
Zaterdag konden kinderen knutselen in winkelcentrum de Tuinen en gingen met de mooiste Kerst creaties naar huis!
Scouting Naaldwijk had een erg leuke interactieve speurtocht georganiseerd. Door middel van verschillende spellen verspreid door het centrum van Naaldwijk deden vele kinderen mee aan dit initiatief en kregen op het einde een lekkere traktatie.
Ook deelde de scouting gratis chocolademelk uit om lekker op te warmen op deze gure winterdag.

Zondag waren alle winkels van 12:00 tot 17:00 uur open en hing er wederom een erg gezellige sfeer in Naaldwijk. Mooie Kerstmuziek klonk uit de speakers, de skibaan was geopend en tevens het decor van spectaculaire demonstraties en skilessen.
Twee levende standbeelden beeldde op een geheel moderne manier de Kerststal uit en deden dit zo stil en discreet dat heel wat mensen een tweede keer moesten kijken, om zich ervan te verzekeren dat het wel degelijk levende personen waren!
Ook de scouting was deze dag aanwezig om chocolademelk uit te delen en om alle spellen te begeleiden die deel uitmaakte van de interactieve speurtocht. Met dank aan Top1Toys deelde zij twee prijzen uit onder de deelnemers van de speurtocht middels een spannende loting!

Het was een erg gezellig weekend waar het winkelend publiek de kans kreeg om op een gemoedelijke manier en in een echte Kerstsfeer hun laatste inkopen te doen!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)