Parkeergelegenheid

Algemeen

Parkeren in Naaldwijk is gratis. Op sommige plekken mag u alleen niet onbeperkt staan. Binnen de parkeerzone mag u alleen parkeren binnen de vakken. Alle parkeerplaatsen zijn aangegeven met een blauwe streep, een P-tegel of het bekende P-bord.

Blauwe streep

Bij de blauwe streep is maximaal twee uur parkeren met parkeerschijf toegestaan. U vindt deze parkeerplekken op het Van Tijnplein, aan de Rembrandtstraat, de Prins Hendrikstraat, het Emmaplein, het plein bij de Adrianuskerk, het plein bij de Prins Hendrikstraat en het grootste deel van het Albert Heijn parkeerterrein. Deze maximale parkeerduur geldt tussen 9:00 en 18:00 uur van maandag tot en met donderdag en op zaterdag. Op vrijdag (koopavond) geldt de maximale parkeerduur van 9:00 tot 21:00 uur. U vindt deze gegevens ook op de borden op straat.

P-bord of P-tegel

Onbeperkt parkeren wordt aangeduid met een P-bord of P-tegel. Op deze parkeerplekken geldt dus geen blauwe streep. Dit is van toepassing op het Havenplein, het Raoul Wallenbergplein, de Kleine Woerdlaan, het Verhagenplein, Het Plein Binnenhof, de Stokdijkkade en de rest van het Albert Heijn parkeerterrein. Onbeperkt parkeren binnen de parkeerschijfzone mag alleen op een deel van het Emmaplein en in een deel van de Prins Bernhardstraat.

Parkeerdak winkelcentrum De Tuinen

Op het parkeerdak van winkelcentrum De Tuinen (uitgang Willem van Hooffstraat) zijn de eerste drie uren parkeren gratis. Bekijk de openingstijden van de parkeergarage hier.

Bereikbaarheid voor invaliden

Er zijn invalidenparkeerplaatsen in het centrum van Naaldwijk. Deze invalidenparkeerplaatsen kunt u vinden op het Van Tijnplein, Emmaplein, Albert Heijn parkeerterrein, Havenplein, de Patijnenburg, het Raoul Wallenbergplein, Verhagenplein en het parkeerdek van winkelcentrum De Tuinen.