Activiteiten

Schoentje zetten in Naaldwijk

Schoentje zetten in Naaldwijk
Hij komt, hij komt! Jazeker! Sinterklaas komt ook dit jaar gewoon naar Naaldwijk. Want, zo vinden hij en zijn Pieten; ieder kind verdient een fijn Sinterklaasfeest. Al loopt alles misschien net even anders dan voorgaande jaren, de Sint en zijn Pieten verblijven tijdelijk in Hotel Restaurant Inn Naeldwyk en zij voeren vanuit daar hun werkzaamheden uit.

En een Sinterklaasfeest is pas écht als er een schoentje kan worden gezet. Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 27 november kunnen kinderen daarom een oud schoentje meenemen naar het centrum van Naaldwijk. Deze kunnen zij voorzien van een naamkaartje zetten in het lege winkelpand naast Gerry Weber in winkelcentrum De Tuinen. De Veiligheidspieten vragen ouders om buiten te wachten, om zo gehoor te geven aan de RIVM-maatregelen.

Op zaterdag 28 november kunnen de kinderen vol verwachting het schoentje weer ophalen. Ook hierbij, benadrukt Veiligheidspiet, worden ouders gevraagd buiten het pand te blijven en elkaar de ruimte te geven. Er is voldoende snoepgoed meegekomen vanuit Spanje om zoveel mogelijk kinderen, ondanks alle maatregelen, alsnog een mooi Sinterklaasfeest mee te geven dit jaar. Kom je ook je schoentje zetten?

Bekijk hier de video:
https://vimeo.com/478870699

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten