Activiteiten

Prijsuitreiking van de jubileumloterij en verloting auto

Zaterdag 29 december is de grote dag! De winnaar van de Toyota Aygo X Play wordt bekend gemaakt! Naast deze grote winnaar worden ook de winnaars van de maandelijkse prijsuitreiking bekendgemaakt.

De middag wordt muzikaal aangekleed door de Gospel Queens. Dit trio zingt de sterren van de hemel! Zij zingen van 12 tot 16 uur en om 15 uur is de maandelijkse prijsuitreiking. Vandaag wordt bekend gemaakt wie de Toyota Aygo wint. Rob Veenman presenteert de prijsuitreiking.

De Gospel Queens is een swingende zangformatie van internationale allure. Lady Mojo, Miss T en Sister Veronica zingen gospel classics en soulvolle songs. Op hun repertoire prijken wereldberoemde liedjes als Oh Happy Day, Go Like Elijah, Hallelujah, I Will Follow Him, Chapel Of Love en Mesmerized. En vergeet hun eigen singles Gonna Build A Mountain en Oh Holy Night niet.

Met je voetjes van de vloer of genietend vanuit je luie stoel; met hun tomeloze energie, kostelijke humor en volle zangkwaliteiten maken de Queens van elk bedrijfs- en personeelsfeest, jubileum, seminar, huwelijk, festival, opening, conferentie, verjaardag en kerkdienst een ware happening. Van een kortdurend evenement tot een avondvullend programma, de Gospel Queens zorgen altijd voor een sfeervol en onvergetelijk programma. Persoonlijke noten verwerken zij met souplesse in het optreden. Graag zelfs.

De Gospel Queens is een prachtig gospelensemble voor een bezielde uitsmijter op elke party!

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (4)