Activiteiten

Koopzondag met Prinsen en Prinsessendag

Elke laatste zondag van de maand is het Koopzondag. Dit keer een extra feestelijke editie in het teken van prinsen en prinsessen. Geniet van de betoverende activiteiten en ga op de foto met jouw favoriete prinses.

Op de foto als Prins of Prinses (De Tuinen)
Alle kinderen mogen op de foto als prins of prinses. In de speciale kleedruimte mogen de kinderen hun outfit uitkiezen. Hierna mogen ze op de foto voor het groene scherm. Natuurlijk voor een mooie prinsen en prinsessen achtergrond. Deze foto’s zijn later terug te vinden op de Facebookpagina van Naaldwijk Winkelrijk.

Laat je schminken als echte Prins of Prinses (Herenstraat)
Om het feest helemaal compleet te maken kunnen kinderen zich ook laten schminken als Prins of Prinses. De mooiste kunstwerken en creaties worden op de gezichten van de kinderen geschminkt.

Stempeltattoo of glittertattoo (Wilhelminaplein)
Kom jij ook een bijzondere stempel tattoo halen. Leuk voor jongens en meisjes. Ze kunnen kiezen uit meerdere ontwerpen. Ga met een prinsen of prinsessen glitter tattoo naar huis. Kinderen kiezen hun eigen kleuren en ze hebben een prachtige herinnering aan deze speciale dag.

Ga op de foto met jou favoriete prinses
Alle kinderen mogen op de foto met de prinsessen en een magische ontmoeting hebben.
12:30 – 13:00 Molenstraat (thv Fourteen)
13:30 – 14:00 Wilhelminaplein
15:30 – 16:00 Rembrandstraat (thv Van Alphen Schoenen)

Optreden van Starz (De Tuinen)
De feeën Starz komen naar het centrum en betoveren iedereen met hun zang, dans en elfenstokjes. Een leuke interactieve show voor alle kinderen.
13:00 – 13:30 uur
14:30 – 15:00 uur

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (4)