Activiteiten

Halloweenactiviteit

Griezelen in Naaldwijk met Halloween!
Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar een griezelige maar leuke Halloween speurtocht in Naaldwijk Winkelrijk! Op vrijdagavond 25 oktober zijn de kinderen vanaf 18:00 uur van harte welkom om mee te doen aan de griezelspeurtocht door alle straten van Naaldwijk. Heb jij nog geen outfit voor Halloween? Bij The Readshop en Bladwijzer zijn Halloween artikelen te koop om je outfit af te maken.

Van 18:00 tot 19:30 uur kunnen kinderen zich laten schminken bij de Bristol in de Tuinen en bij de Bladwijzer in de Rembrandtstraat.
Let op! Vanaf 12.00 uur kan je de kinderen al laten schminken bij de Bristol in de Tuinen en ontvang je een leuke kortingsbon.

Van 19:30 tot 20:00 uur kunnen de speurtochtkaarten worden ingeleverd bij The Read Shop.

Op deze griezelige avond is er ook een fotograaf aanwezig om alle enge figuren vast te leggen. Degene met die het mooist verkleed is wordt als winnaar diezelfde avond nog bekend gemaakt. Trek dus je meest griezelige pak aan en kom naar de Halloween puzzeltocht in Naaldwijk Winkelrijk!

  • Bij deelname aan de evenementen bestaat de kans dat u op de foto wordt gezet. De foto’s kunnen worden gepubliceerd op social media, de website en andere uitingen.

Beknopt tijdschema
18:00 – 19:30 uur: Schminken bij de Bristol in de Tuinen en bij de Bladwijzer in de Rembrandtstraat.
18:30 – 19:00 uur: Spannend verhaal van storyteller op het Wilhelminaplein waarna de puzzeltocht start. DJ Younes zal zorgen voor knallende muziek.
19:30 – 20:00 uur: Speurtochtkaarten kunnen worden ingeleverd bij The Readshop + Griezelige entertainment, DJ Younes en traktaties in het centrum.
20:00 uur: Afsluiting.

Winkels die deelnemen:
Beebie Westland
Ben Hofland
Bladwijzer
Bluepoint Fashion
Bristol
Dirk van den Broek
Dichoso Fashion
Ecco
ICI Paris XL
Irma Kids
Pets Place
René Cards
Rituals
Shoeby Kids
So Sweet Chocolade
Team Kappers
The Readshop
Van Os Lederwaren
Xenos
Xindi
Fourteen

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (2)