Activiteiten

Halloweenactiviteit

Griezelen in Naaldwijk met Halloween!
Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar een griezelige maar leuke Halloween speurtocht in Naaldwijk Winkelrijk! Op vrijdagavond 25 oktober zijn de kinderen vanaf 18:30 uur van harte welkom om mee te doen aan de griezelspeurtocht door alle straten van Naaldwijk.

Van 18:30 tot 19:00 uur kunnen kinderen zich laten schminken in de Tuinen en in de Rembrandtstraat. Professionele dames van ‘t Kapoentje staan klaar om het verkleedfeest compleet te maken.

Van 19:30 tot 20:00 uur kunnen de speurtochtkaarten worden ingeleverd bij The Read Shop.

Op deze griezelige avond is er ook een fotograaf aanwezig om alle enge figuren vast te leggen. Degene met die het mooist verkleed is wordt als winnaar diezelfde avond nog bekend gemaakt. Trek dus je meest griezelige pak aan en kom naar de Halloween puzzeltocht in Naaldwijk Winkelrijk!

  • Bij deelname aan de evenementen bestaat de kans dat u op de foto wordt gezet. De foto’s kunnen worden gepubliceerd op social media, de website en andere uitingen.

Beknopt tijdschema
18:30 – 19:00 uur: Schminken in de Tuinen en de Rembrandtstraat
19:00 – 19:10 uur: Spannend verhaal van storyteller op het Wilhelminaplein waarna de puzzeltocht start.
19:30 – 20:00 uur: Speurtochtkaarten kunnen worden ingeleverd bij The Readshop + Griezelige entertainment, muziek en traktaties in het centrum
20:00 uur: Afsluiting

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (4)