Activiteiten

Fun en Science Event

Fun en Science in Naaldwijk Winkelrijk
Zaterdag 20 oktober van 12:00 tot 17:00 uur staat Naaldwijk Winkelrijk in het teken van de wetenschap!

Er zijn allerlei activiteiten georganiseerd die te maken hebben met technische proefjes, experimenten en science. Zo kunnen de ‘wetenschappers to be’ alvast kennismaken met dit mooie vakgebied.

Technobiel op het Wilhelminaplein
De Technobiel is een mobiele experimenteerruimte. Het telt twee verdiepingen waar van alles onderzocht kan worden. Op de eerste verdieping kan je onder andere ontdekken hoe een transportband werkt en hoe ze vliegtuigjes kunnen laten vliegen door er met licht op te schijnen. Ook zijn er de laatste technieken te vinden, zoals Augmented Reality (AR). Met AR-technologie kan je iemand anders op afstand mee laten kijken en werken. Ervaar het als je de vijf storingen in de CV-ketel moet oplossen! De aap Bito, die graag lang onder de warme douche staat, hoopt op jouw kennis en inzicht! Op de tweede verdieping kan je zelf verschillende technische proefjes doen in de experimenteerzone.

Science Shows om 13:30 uur en 15:00 op het Wilhelminaplein
Tijdens het Fun en Science Event zijn er twee Science Shows van drie kwartier om 13:30 en 15:00 uur! Een wetenschapper laat jou het leukste van de wetenschap zien!

Testlab on Toer in de Tuinen
In de speciale ‘Testlab on Toer’ kunnen de kleine wetenschappers zelf iets leuks creëren. Ze kunnen bijvoorbeeld hun eigen energiedrankje of badzout maken.

Alle activiteiten zijn gratis en worden aangeboden door de winkeliers van Naaldwijk Winkelrijk.

Heb jij zin om een middagje een echte wetenschapper te zijn? Kom dan naar het Fun en Science Event!

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (4)