Activiteiten

Christmas Shopping

Zaterdag 22 december van 12:00 tot 17:00 uur is het Christmas Shopping in Naaldwijk Winkelrijk! Het centrum van Naaldwijk staat volledig in het teken van Kerst. Van Kerstmuziek en een inpakservice tot de hulpjes van de Kerstman met de Arrenslee en Snowie de Sneeuwpop

-Panashhh: De drie meiden van Panashhh brengen muziek in alle kleuren en smaken. Met een rijke variatie bestaande uit pop, folk, blues, disco, country, ska, reggae en rock & roll pakken zij het publiek in. Om alvast in de kerstsfeer te komen zingen zij een speciaal repertoire en dragen bijpassende kleding.
-Snowie de Sneeuwpop: Snowie is een hele lieve sneeuwpop die van warme knuffels houdt. Hij vindt het super leuk om op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen en te knuffelen. Deze ijskoude meet & greet doet je hart smelten!
-Inpakservice: De cadeaus onder de kerstboom horen natuurlijk feestelijk ingepakt te zijn. De enthousiaste dames bij de inpakservice maken de mooiste creaties van je cadeaus.
-Unieke Snowglobe: Bij Kerst hoort sneeuw, vind je ook niet? Stap tijdens de Christmas Shopping in de levensgrote Snowglobe en beleef een witte Kerst!
-Arrenslee met hulpjes van de Kerstman: Speciaal voor Christmas Shopping komen de hulpjes van de Kerstman langs om heerlijke traktaties uit te delen! De Arrenslee is ook mee! Ga lekker zitten in de slee van de Kerstman en maak leuke foto’s!
-Muzikaal Dickens Duo: De twee Dickens artiesten zorgen voor een gezellige sfeer in het centrum met hun muziek!

Alle activiteiten zijn gratis en worden aangeboden door de winkeliers van Naaldwijk Winkelrijk.

Het belooft een muzikale en sfeervolle dag te worden in Naaldwijk Winkelrijk!

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (12)